Coachingul Valorilor și Punctelor tale forte

Toată lumea are de câștigat dacă își valorifică punctele forte, nu doar persoanele cu ADHD.

Înainte de a mă specializa în acest domeniu de Coaching in gestionarea eficientă a ADHDului, am lucrat ca și Consultant în utilizarea Punctelor Forte. Am calificat alți specialiști în utilizarea optima a psihometriei a uneltei mele preferate numite: Strengths Profile.

Vom utiliza o abordare științifică în care vei parcurge două demersuri psihometrice inainte de a începe călătoria noastră de descoperire a adevăratei tale pasiuni (sau cum îmi place mie să o numesc, avantajul tău personal). 

Programul de Coaching al Valorilor și Punctelor tale Forte e simplu. El funcționează astfel:

1
1. Te înscrii pentru o conversație inițială, în funcție de programul tău.
1
2
2. Ne întâlnim pentru a discuta obiectivele și scopurile tale, motivația ta de a participa la programul de coaching, pentru a vedea dacă ne potrivim. Dacă nu te pot ajuta, te voi pune în legătură cu colaboratorii mei care consider că se potrivesc cel mai bine nevoilor tale.
2
3
3. Dacă decidem să inițiem o colaborare, vei completa înainte de prima noastră întâlnire evaluările Profil Puncte Forte (Expert) și VIA și vei primi rapoarte personalizate în mod unic, care vă îți vor oferi multe detalii importante, respectiv o perspectivă clară asupra propriilor valori și puncte forte.
3
4
4. După ce primești rapoartele, vei programa prima ședință de coaching față în față, în care vom începe să punem teoria în practică utilizând tehnici de psihologie pozitivă.
4

Identificarea avantajului tău personal poate fi uneori un proiect minuțios și prelungit,  dar și foarte satisfăcător. Nu este ceva prin intermediul căruia să poți stabili obiective SMART încă de la prima ședință. Am învățat din propria experiență că e nevoie timp să descoperi cine esti cu adevarat.

Întreaga experiență se bazează pe disponibilitatea ta, pe interesul tău și pe munca dispusă să o faci cu tine. Călătoria de dezvoltare a punctelor tale forte te va ajuta să descoperi noi detalii despre propriile abilități. Vei putea discuta în mod confidențial despre toate acestea cu cineva care îți poate oferi o perspectivă, te provocă cu întrebări adanci, te încurajă în eforturile pe care le faci și te ajută să fii responsabil(ă) în direcția obiectivelor personale pe care le-ai stabilit.

Poți opta pentru trei sau șase sesiuni, în funcție de nevoile tale.

OBIECTIVE VIZATE

Întotdeauna am fost atrasă de nonconformiști, prin urmare, lucrul cu persoanele cu ADHD a venit ca o alegere personală naturală. Iată ce spun clienții mei:

Anonim, Producator TV

În calitate de persoană care a luptat mult timp cu ADHD-ul, am fost mereu în căutarea unor soluții și instrumente pentru a mă ajuta să-mi gestionez simptomele. Cu toate acestea, abia când am început să lucrez cu Roxana am înțeles cu adevărat modul în care creierul meu funcționează și cum să folosesc această cunoaștere pentru a fi mai productiv și mai eficient. Roxana este un mentor atent și devotat, care m-a ajutat să-mi clarific obiectivele și să dezvolt strategii personalizate pentru a le atinge. Cu ajutorul ei, am învățat cum să-mi organizez munca și să-mi gestionez timpul, cum să-mi găsesc motivația și cum să-mi dezvolt abilitățile sociale.Sunt foarte recunoscător pentru experiența de mentorat cu Roxana și îi recomand cu încredere serviciile oricui are nevoie de o abordare personalizată și eficientă pentru a-și îmbunătăți performanța și a-și atinge obiectivele.

Anonim, CEO

Sunt încântat să împărtășesc experiența mea privind programul de mentorat cu Roxana. În calitate de fondator al unei buticuri de antichități, am fost mereu în căutarea unor soluții eficiente pentru a gestiona tulburarea de deficit de atenție și hiperactivitate (ADHD) cu care mă confrunt. Cu toate acestea, prin intermediul sesiunilor de mentorat cu Roxana, am învățat nu doar să înțeleg modul în care funcționează creierul meu, dar și cum să îmi utilizez puterea acestei condiții în beneficiul meu. Sunt profund recunoscător pentru această oportunitate și îi recomand cu încredere Roxana tuturor celor care doresc să-și înțeleagă mai bine propriile capacități și să le pună în valoare într-un mod pozitiv.