Program de Mentoring în ADHD: 12 Pași spre Succes

Ai atât de multe de câștigat prin parcurgerea celor 12 pași prin care orice adult cu ADHD își poate construi Succesul!

Vom realiza acest lucru parcurgând 3 CAPITOLE ce includ 12- 15 sesiuni:

Pe parcursul a 5 luni:

Vei dobândi o înțelegere detaliată a creierului tău cu ADHD

Vei descoperi Avantajele creierului tău cu ADHD

Vei crea un sistem unic pentru nevoile tale, care îți va permite să te simți motivat și în control și astfel să îndeplinești cu succes sarcinile pe care le-ai stabilit.

Capitolul 1: Începe să înțelegi funcționarea creierului tău cu ADHD!

Baza succesului tău este dată de capacitatea ta de a înțelege ce te motivează. După cum știm, persoanele cu ADHD au un neurosistem bazat pe interes. Aceasta înseamnă că ai avea capacitatea de a te concentra asupra a ceea ce te interesează dar ești tentat(ă) să neglijezi ceea ce nu te interesează.

În acest capitol, vom descoperi care sunt acele lucruri care îți stimulează cu adevărat creierul, identificând valorile, punctele forte și elementele motivatorii cheie.

Înainte de a începe munca noastră împreună, vei parcurge două dintre evaluările mele psihometrice preferate: Profilul punctelor forte și VIA. 

Capitolul 2: Crearea sistemului tău personalizat de succes

În acest capitol, vom utiliza metoda Bullet Journaling, pentru a-ți converti obiectivele curente  în obiective SMART, într-un mod special conceput pentru persoanele cu ADHD. Aici vei începe primul ciclu practic de 90 de zile și vei implementa tehnici specifice în gestionarea eficientă a ADHD, combinate cu exerciții de motivare, pentru a fii sigur că de această data rămâi fidel planului prestabilit.

Capitolul 3: Asamblarea elementelor într-un tot unitar

În această etapă vom realiza câteva ajustări fine ale obiceiurilor tale, pentru a ne asigura că vei reuși să parcurgi cu succes toate etapele planului tău de 90 de zile. Vom lua împreună măsurile necesare pentru a diminua impactul sindromului impostorului, al procrastinării, al autosabotajului și al multor altor provocări specifice ADHD. Elementele pe care le vei asimila în acest capitol vor putea fi transferate în practiciile tale viitoare de stabilire a obiectivelor pentru a-ți asigura succesul.

OBIECTIVE VIZATE

Întotdeauna am fost atrasă de nonconformiști, prin urmare, lucrul cu persoanele cu ADHD a venit ca o alegere personală naturală. Iată ce spun clienții mei:

Oana, Antrepenor și mamă

Am achizitionat pachetul de mentorat imediat dupa aflarea diagnosticului de ADHD. Imediat dupa ce am invatat despre neajungurile la adhd mi a fost foarte clar ca am nevoie de o alta persoana specializata care sa ma invete cum poate functiona mintea de ADHD in mod optim, sa ma invete metodele si tehnicile specifice de planificare si sa facem un plan pentru a invata si dezvolta anumite abilitati care ma vor ajuta sa performez atat in businessul propriu cat si in rolul de mama si sotie. Roxana are abilitatea de a te energiza, de a te educa si a te tine respunzator de planul tau intr-un mod profesionist si pozitiv.Dupa doar doua luni am vazut schimbari majore atat in atitudine cat si in anxietate scazuta. Inclusiv terapeutul meu a observat beneficile coachingului. Da, trebuie sa rezolvi trecutul in terapie, dar Roxana te ajuta sa privesti spre viitor cu incredere si optimism. Ea te invata ca esti tu capabil sa faci tot ce iti propui.Eu nu aveam probleme cu stima de sine dar dupa sedintele de Strengths Profile am dobandit o putere si o incredere incat ma simt de neoprit. Stiu exact pe ce sa ma bazez si cum sa iau decizii. Pentru mine a fost un efort mare financiar dar in acelasi timp o investitie in sanatatea mea mentala de nepretuit. Apreciez si flexibilitatea Roxanei si abilitatea de a se adapta la nevoile tale cat si de a optimiza fiecare sedinta incat sa obtii cat mai mult dupa fiecare intalnire. Singurul avertisment, pentru cei care sunt interesati de program, trebuie tu sa vrei, tu sa asculti si sa faci toate exercitiile cu seriozitate si incredere insa fii sigur ca Roxana te va ajuta fix acolo de unde o sa ai nevoie.Mult succes!

Anonim, CEO

Sunt încântat să împărtășesc experiența mea privind programul de mentorat cu Roxana. În calitate de fondator al unei buticuri de antichități, am fost mereu în căutarea unor soluții eficiente pentru a gestiona tulburarea de deficit de atenție și hiperactivitate (ADHD) cu care mă confrunt. Cu toate acestea, prin intermediul sesiunilor de mentorat cu Roxana, am învățat nu doar să înțeleg modul în care funcționează creierul meu, dar și cum să îmi utilizez puterea acestei condiții în beneficiul meu. Sunt profund recunoscător pentru această oportunitate și îi recomand cu încredere Roxana tuturor celor care doresc să-și înțeleagă mai bine propriile capacități și să le pună în valoare într-un mod pozitiv. Multă baftă Roxi!