ADHD Coaching

Mă voi conecta cu tine, voi asculta obiectivele și preocupările tale și vom lucra împreună pentru a crea un plan de succes.

La ce poți să te aștepți de la sesiunile de coaching cu mine:

Mă voi folosi de perspectiva mea unică de persoană cu ADHD pentru a te ajuta să înțelegi modul în care ADHD îți afectează viața și afacerea. Este greu, poate chiar imposibil, să faci schimbări pozitive dacă nu știi cu ce probleme te confrunți.

Fie că este o sesiune săptămânală sau un mesaj pe Instagram rapid, coaching-ul meu îți va oferi structura și încredere, combinate cu sprijinul și motivația de care ai nevoie pentru a te înscrie și menține pe drumul cel bun.

Te voi ajuta să adopti sisteme, obiceiuri și comportamente care îți vor sprijini dezvoltarea.

Persoanele cu ADHD se luptă cu motivația financiară, procrastinarea, stabilirea unor obiective SMART, distragerea atenției și gestionarea eficientă a timpului. Coaching-ul oferă un cadru pentru a urmări și a realiza ceea ce altfel ar putea dura mult timp sau chiar nu ar fi realizat niciodată.

Simptomele ADHD pot afecta grav o relație. Te pot învăța cum să atenuezi impactul negativ al ADHD asupra relațiilor tale.

Ne întâlnim de 3 sau 4 ori pe lună, în funcție de nevoile tale.

OBIECTIVE VIZATE

Întotdeauna am fost atrasă de nonconformiști, prin urmare, lucrul cu persoanele cu ADHD a venit ca o alegere personală naturală. Iată ce spun clienții mei:

Anonim, Producator TV

În calitate de persoană care a luptat mult timp cu ADHD-ul, am fost mereu în căutarea unor soluții și instrumente pentru a mă ajuta să-mi gestionez simptomele. Cu toate acestea, abia când am început să lucrez cu Roxana am înțeles cu adevărat modul în care creierul meu funcționează și cum să folosesc această cunoaștere pentru a fi mai productiv și mai eficient. Roxana este un mentor atent și devotat, care m-a ajutat să-mi clarific obiectivele și să dezvolt strategii personalizate pentru a le atinge. Cu ajutorul ei, am învățat cum să-mi organizez munca și să-mi gestionez timpul, cum să-mi găsesc motivația și cum să-mi dezvolt abilitățile sociale.Sunt foarte recunoscător pentru experiența de mentorat cu Roxana și îi recomand cu încredere serviciile oricui are nevoie de o abordare personalizată și eficientă pentru a-și îmbunătăți performanța și a-și atinge obiectivele.

Anonim, CEO

Sunt încântat să împărtășesc experiența mea privind programul de mentorat cu Roxana. În calitate de fondator al unei buticuri de antichități, am fost mereu în căutarea unor soluții eficiente pentru a gestiona tulburarea de deficit de atenție și hiperactivitate (ADHD) cu care mă confrunt. Cu toate acestea, prin intermediul sesiunilor de mentorat cu Roxana, am învățat nu doar să înțeleg modul în care funcționează creierul meu, dar și cum să îmi utilizez puterea acestei condiții în beneficiul meu. Sunt profund recunoscător pentru această oportunitate și îi recomand cu încredere Roxana tuturor celor care doresc să-și înțeleagă mai bine propriile capacități și să le pună în valoare într-un mod pozitiv.