Mă angajez să trec dincolo de modurile de gestionare obișnuite ale simptomelor ADHD. Mă angajez să îți arăt adevărata putere a creierului tău în relația sa specifică cu ADHD. Ai un creier uimitor!!

Orice cale vei alege pentru a lucra împreună cu mine, poți fii sigur(ă) nu numai că vei primi ajutor de la un psiholog specializat pe segmentul business, care cunoaște în profunzime tainele ADHD și dislexiei, ci că acest ajutor vine de la cineva care a învățat cum să controleze cu succes simptomele ADHD de la singura școală din lume care își acreditează absolvenții cu titulatura de ADHD Coach: ADDCA.

Te voi ajuta să

Identifici punctele forte și punctele slabe ale personalității tale cu ADHD și ale funcției executive!

Îți trezești interesul personal și motivația! Acest lucru te va ajuta să fii hiperconcentrat.

Dezvolți obiceiuri și sisteme eficiente și să începi să ai succes într-un mod în care nu ai crezut niciodată că ar fi posibil!

Găsești răspunsurile potrivite în timp ce încă încerci să-ți dai seama ce întrebări ar trebui să-ți pui în legătură cu ADHD!

Identifici mai întâi elementele care te-au blocat în rutină, apoi să-ți stabilești în mod clar obiectivele, respective să începi să faci pașii necesari înainte!