Despre mine

Sunt Roxana Cardos – ADHD Coach | Business Psychologist MSc | Master Strengths Practitioner | Executive Coach

Te salut și mă bucur mult să te cunosc! Dacă citești aceste rânduri, înseamnă că ești curios(ă) să știi câte ceva despre mine. Pe bună dreptate, și mie îmi place să cercetez oamenii cu care vreau să lucrez.

Sunt un psiholog specializat pe segmentul business cu un background specific în Coachingul pentru gestionarea eficientă a ADHD și Coachingul Punctelor Forte. În ultimii cinci ani, m-am concentrat pe sprijinirea profesioniștilor și antreprenorilor care doresc să își identifice punctele forte și să le utilizeze pentru a-și deschide sau creste afacerea.

Mai presus de toate calificările mele ceea ce mă recomandă în primul rând, în demersul meu de a lucra cu tine ,este faptul că știu la prima mână cum este să fii cel mai … diferit din grupul tău. În întreaga perioadă a copilăriei mele, am fost mereu oaia cea neagră. De multe ori mi s-a spus că nu voi realiza niciodată nimic, din cauza modului în care creierul meu neurodivergent procesa informațiile.

Acest aspect a reprezentat un handicap major pentru mine, influențându-mi viața în mod negativ, până într-un punct fără întoarcere (sau cel puțin așa cum vedeam lucrurile la vremea respectivă). M-am ridicat însă, ca pasărea Phoenix din propria cenușă și am descifrat codul prin care functionează creierului meu. Acum, nu aș putea fi mai mândră de creierul meu diferit și mi-am făcut o misiune in viață să ajut alte persoane neurodivergente să-și atingă potențialul maxim! Dacă ești un/o rebel(ă), un neadaptat sau un scandalagiu, probabil că ne vom înțelege deosebit de bine. Sunt in process sa revolutionez cu priveste Romania ADHDul si incep prin a oferi educatie si o perspectiva noua.

În calitate de coach executiv cu o experiență și de psiholog specializat pe segmentul afaceri, care a lucrat cu clienți de top din întreaga lume. Sunt convinsă că te pot ajuta să reușești în orice domeniu (personal sau professional).

Nu-ți face griji dacă nu ai primit încă un diagnostic oficial! în monentul de fata există o tendință de diagnosticare târzie a ADHDului. Asa ca si fapt divers: am avut câțiva clienți care și-au primit diagnosticul ADHD după ce au început să facă coaching cu mine.
Abia aștept să te ajut în călătoria ta de gestionare corectă a mintii tale unice!

Viața mea înainte de a fi antreprenor

Înainte de a deveni coach cu normă întreagă, am lucrat ca și Consultant în Dezvoltarea Punctelor Forte unde am condus proiecte pentru companii de top din întreaga lume, cum ar fi Johnson & Johnson, DHL, Diageo, NHS, KPMG, Accenture și multe altele. Am fost și încă sunt cu adevărat pasionată de acest domeniu al Punctelor Forte.

1 +
global clients
1 +
different countries
1 %
client statisfaction

La sfârșitul anului 2022, am avut un interviu la Men’s Radio din Londra, unde am vorbit despre puterea extraordinară a utilizării eficiente a Punctelor Forte.

P.s. Don’t forget to connect with me on social media